Nyheder

FUNKTIONEL YIN YOGA

Workshop i Yogamejeriet, Præstø

Fredag den 17. september kl. 16-18

_______

På denne workshop stiller vi skarpt på den fysiske krop, dens muligheder og begrænsninger. Men ikke ud fra ønsket om at kroppen skal se ud på en bestemt måde, eller at den skal kunne noget bestemt.
Så hvordan skal din Yin yoga se ud – og ikke mindst føles – så den passer perfekt til dig og din krop?

YIN & YOGA NIDRA

Workshop i Yogamejeriet, Præstø

Fredag den 29. oktober kl. 16-18

_______

I løbet af to timer guider jeg dig igennem først en blid og nærende Yin yoga sekvens, som løsner hele kroppen op og efterlader en følelse af mere plads og frihed. 
Herefter føres du nænsomt ind i Yoga Nidra, som er en lang og dyb, guidet afspænding af kroppen og sindet.
Gå glad og rolig på weekend!
FASTE KLASSER

Jeg underviser faste, ugentlige klasser i Yogaloft Næstved, Yogaloft Nyråd og HéLT på Møn. Jeg underviser både Hatha-, Flow- og Yin yoga. Tjek holdplanerne ud på yogastudiernes hjemmeside.

WORKSHOPS & FORLØB

Fra tid til anden laver jeg workshops, hvor der er god tid til at dykke mere ned i dele af enten Hatha-, Flow- eller Yin yogaen. Jeg tilbyder også forløb, der strækker sig over længere tid, og hvor du kan mærke effekten af en kontinuerlig yogapraksis. Læs mere på min Facebookside Magnus Kornerup Yoga, hvor jeg annoncerer nye workshops og forløb. Jeg tilbyder også firmayoga på din arbejdsplads – kontakt mig for at aftale nærmere.

1:1 YOGA

Måske du har lyst til at fordybe dig på tomandshånd, eller måske har du en særlig problematik eller et fokus, du vil arbejde mere fokuseret med? Jeg tilbyder eneundervisning og private forløb i Hatha-, Flow- eller Yin yoga – primært i mit yogarum i Præstø. Hvis du ønsker, kører jeg også gerne ud til dig mod et kørselstillæg. 1 time: 500,- Hvis du booker 3 timer: 1425,-

YIN YOGA MASSAGE

Jeg er uddannet Yin yoga massør og tilbyder velværebehandliger i Præstø, Næstved og Nyråd. Behandlingen er blid og rolig og er til dig, der trænger til dybdepåvirkning af bindevævet, har brug for ro eller komme i bund med spændingerne.

AKTUELLE YOGA WORKSHOPS

Find aktuelle workshops, og læs mere om tema, tilmelding, tid og sted
LÆS MERE

YIN YOGA BLOGGEN

Læs om Yin yoga, filosofien bag og meget mere, som kan understøtte en hverdag med mere ro og velvære
LÆS MERE
JEG ER UDDANNET HATHA-, FLOW- OG YIN YOGALÆRER, YIN YOGA MASSØR, LAVER RETREATS OG TILBYDER ALT FRA ENEUNDERVISNING TIL FIRMAYOGA PÅ DIN ARBEJDSPLADS.
Magnus Kornerup
Magnus Kornerup Yoga

Kontakt mig

DU ER VELKOMMEN TIL AT SKRIVE TIL MIG, HVIS DU HAR SPØRGSMÅL ANG. MIN UNDERVISNING, YIN MASSAGE, WORKSHOPS ELLER LIGN.

    Følg med på Instagram