NYHEDER

YIN & YANG YOGA NYTÅRSEVENT

Træd ind i 2020 med ro, klarhed og nærvær.
2,5 times yogaevent, der gør kroppen og sindet klar til det nye år.

PROGRAM
Vi starter ud med styrkende og pulserende Yang yoga (Hatha Flow), som udrenser og sætter skub i energierne. Herefter sætter vi tempoet ned og søger ind og ned i kroppen med blid og nærende Yin yoga (inkl. blødgørende tryk) med fokus på grounding og nærvær. Til sidst lander vi i en dyb, guidet afspænding i form af Yoga Nidra, hvor du får mulighed for at restituere og sætte en klar og tydelig intention for det nye år.

Vi runder eventen af med kransekage, sunde snacks – skåler i Sparkling tea og ønsker hinanden Godt Nytår!

Alle er velkomne uanset erfaring med yoga.

DATO, TID & STED
Tirsdag den 31. december
09.00 ➳ 11.30
YogaMejeriet ⋆ Prieses Stræde 5 ⋆ 4720 Præstø

PRIS
Kr. 275,-

TILMELDING & BETALING
MobilePay 27114664
Skriv: ‘Dit navn + Nytår’ i kommentarfeltet.

Når din betaling er gennemført, er tilmeldingen bindende. Bliver du forhindret i at deltage, er du velkommen til at sælge eller give din plads videre til en anden.

JEG ER UDDANNET HATHA, FLOW OG YIN YOGALÆRER, LAVER RETREATS OG TILBYDER ALT FRA ENEUNDERVISNING TIL FIRMAYOGA PÅ DIN ARBEJDSPLADS.

Skab forbindelse mellem krop og sind

FASTE KLASSER

Jeg underviser faste, ugentlige klasser i Living Yoga, Næstved, Yogaloft, Nyråd og Yogamejeriet i Præstø. Min egen praksis og mine klasser veksler mellem Hatha, Flow og Yin yoga. Tjek holdplanerne ud på yogastudiernes hjemmeside.

WORKSHOPS & FORLØB

Fra tid til anden laver jeg workshops, hvor der er god tid til at dykke mere ned i dele af enten Hatha, Flow eller Yin yogaen. Jeg tilbyder også forløb, der strækker sig over længere tid, og hvor du kan mærke effekten af en kontinuerlig yogapraksis. Læs mere på Facebooksiderne Yogamejeriet  eller på Magnus Kornerup Yoga, hvor nye workshops og forløb bliver annonceret. Jeg tilbyder også firmayoga på din arbejdsplads – kontakt mig for at aftale nærmere.

ENEUNDERVISNING

Jeg tilbyder eneundervisning og private forløb i Hatha, Flow eller Yin yoga – primært i mit eget, lille yogastudie i Præstø. Hvis du ønsker, kører jeg også gerne ud til dig mod et kørselstillæg.

YOGA RETREATS

Sammen med Living Yogas studieejer, Anne Thurison, afholder jeg årligt yogaretreats. For aktuelle retreats læs mere på livingyoganaestved.dk/retreat eller hold dig opdateret på min Facebook-side.

Kontakt

SKAL YOGA VÆRE EN DEL AF DIT LIV?

Du er velkommen til at skrive til mig, hvis du har spørgsmål ang. min yogaundervisning, klasser, workshops, retreats og lign.