NYHEDER

YIN YOGA MASSAGE

Eksklusive velværebehandlinger i Præstø og Næstsved

YIN YOGA BLOGGEN

Læs om Yin yoga og filosofien bag, meditation, visualiseringer og meget mere, som kan være med til at støtte dig i at skabe en hverdag med mere ro og velvære

AKTUELLE YOGA WORKSHOPS

Find aktuelle workshops, og læs mere om tema, tilmelding, tid og sted

JEG ER UDDANNET HATHA, FLOW OG YIN YOGALÆRER, YIN YOGA MASSØR, LAVER RETREATS OG TILBYDER ALT FRA ENEUNDERVISNING TIL FIRMAYOGA PÅ DIN ARBEJDSPLADS.

Krop, sind & hjerte

FASTE KLASSER

Jeg underviser faste, ugentlige klasser i Living Yoga, Næstved, Yogaloft, Nyråd og Hélt Yoga på Møn. Min egen praksis og mine klasser veksler mellem Hatha, Flow og Yin yoga. Tjek holdplanerne ud på yogastudiernes hjemmeside.

WORKSHOPS & FORLØB

Fra tid til anden laver jeg workshops, hvor der er god tid til at dykke mere ned i dele af enten Hatha, Flow eller Yin yogaen. Jeg tilbyder også forløb, der strækker sig over længere tid, og hvor du kan mærke effekten af en kontinuerlig yogapraksis. Læs mere på min Facebookside Magnus Kornerup Yoga, hvor jeg annoncerer nye workshops og forløb. Jeg tilbyder også firmayoga på din arbejdsplads – kontakt mig for at aftale nærmere.

ENEUNDERVISNING

Jeg tilbyder eneundervisning og private forløb i Hatha, Flow eller Yin yoga – primært i mit eget, lille yogastudie i Præstø. Hvis du ønsker, kører jeg også gerne ud til dig mod et kørselstillæg. 1 time: 500,- Hvis du booker 3 timer: 1425,-

YOGA RETREATS

Sammen med yogalærer Anne Thurison, afholder jeg forskellige yogaretreats og endags-retreats. For aktuelle retreats:  hold dig opdateret på min Facebook-side.

Kontakt

SKAL YOGA VÆRE EN DEL AF DIT LIV?

Du er velkommen til at skrive til mig, hvis du har spørgsmål ang. min yogaundervisning, klasser, workshops, retreats eller lign. 

    FØLG MED PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM