NYHEDER

DAY RETREAT

Lørdag den 15. august: Yoga, meditation, pranayama og vegetarisk frokost

RETREAT  

Yogaretreat på smukke Møn

Udsat – ny dato meldes ud snarest

EVENT

Yoga Retreat Appetizer m. Anne Thurison

(Udsolgt)

JEG ER UDDANNET HATHA, FLOW OG YIN YOGALÆRER, LAVER RETREATS OG TILBYDER ALT FRA ENEUNDERVISNING TIL FIRMAYOGA PÅ DIN ARBEJDSPLADS.

Skab forbindelse mellem krop og sind

FASTE KLASSER

Jeg underviser faste, ugentlige klasser i Living Yoga, Næstved, Yogaloft, Nyråd og Yogamejeriet i Præstø. Min egen praksis og mine klasser veksler mellem Hatha, Flow og Yin yoga. Tjek holdplanerne ud på yogastudiernes hjemmeside.

WORKSHOPS & FORLØB

Fra tid til anden laver jeg workshops, hvor der er god tid til at dykke mere ned i dele af enten Hatha, Flow eller Yin yogaen. Jeg tilbyder også forløb, der strækker sig over længere tid, og hvor du kan mærke effekten af en kontinuerlig yogapraksis. Læs mere på Facebooksiderne Yogamejeriet  eller på Magnus Kornerup Yoga, hvor nye workshops og forløb bliver annonceret. Jeg tilbyder også firmayoga på din arbejdsplads – kontakt mig for at aftale nærmere.

ENEUNDERVISNING

Jeg tilbyder eneundervisning og private forløb i Hatha, Flow eller Yin yoga – primært i mit eget, lille yogastudie i Præstø. Hvis du ønsker, kører jeg også gerne ud til dig mod et kørselstillæg.

YOGA RETREATS

Sammen med Living Yogas studieejer, Anne Thurison, afholder jeg årligt yogaretreats. For aktuelle retreats læs mere på livingyoganaestved.dk/retreat eller hold dig opdateret på min Facebook-side.

Kontakt

SKAL YOGA VÆRE EN DEL AF DIT LIV?

Du er velkommen til at skrive til mig, hvis du har spørgsmål ang. min yogaundervisning, klasser, workshops, retreats eller lign.