Yin yoga massage er en blid og nænsom massageform med stor effekt.

De forskellige Yin yoga-stillinger, som du guides roligt ind og ud af, tilføres fordybende stræk, blide tryk, tapping og helende teknikker.
Massagen er baseret på traditionel kinesisk medicin (TCM), hvor fokus især er på at frigøre stagnationer, så energien (Chi) kan flyde frit og uhindret gennem kroppens meridianbaner (energibaner).
Yin yoga massage giver dig mulighed for at slippe uønskede spændinger, så både kroppen og sindet får de bedste betingelser for at hele og (gen)finde balance.

“Magnus er en meget kompetent og nærværende behandler. Han skaber et rum, hvor jeg trygt kan overlade det hele i hans hænder. Efter Yin yoga massagen føler jeg mig meget groundet, afslappet og med en friere vejrtrækning.”

Lottie, Yin yoga massageklient

“Det er fantastisk at opleve, hvordan en så blid massageform, kan have så stor effekt på kroppen – og ikke mindst sindet. Jeg går altid fra Magnus’ massage med et stort overskud og en følelse af at være centreret og veltilpas.”

Anne, Yin yoga massageklient

Yin Yoga Massage Velværebehandling

Denne behandling er 1,5 times 1:1 Yin yoga kombineret med bindevævsmassage og blide teknikker, der har til formål at hjælpe dig af med spændinger, så både krop og sind opnår fornyet balance. 

Yin yoga massage er for alle med en krop, og du behøver ikke at have lavet yoga før for at modtage en behandling. Du skal med andre ord ikke gøre noget selv, jeg guider dig ind og ud af de forskellige passive Yin-stræk, som holdes over længere tid, og benytter undervejs forskellige massageteknikker, som kommer hele kroppen rundt; ansigt, forside, bagside og siderne.

Massageteknikkerne består af blandt andet af blide tryk, tapping med fingre/hænder, støttende stræk, ledrotationer, lette strøg og fasciamassage på større eller mindre områder af kroppen.

Yin-massageformen har et stort potentiale til at hele kroppen og støtte den i slippe uhensigtsmæssige spændinger. Ligesom i Yin yoga arbejder vi i massagebehandlingen både med at opløse stagnationer ved at strække og hydrere bindevævet og med at kultivere Chi flow gennem meridianbanerne.

Det meditative aspekt og en rolig vejrtrækning er også i fokus under behandlingen, og jeg guider derfor undervejs forskellige vejrtrækningsteknikker, som er med til at understøtte og regulere dit nervesystem, altsammen for at hjælpe kroppen og sindet til fordøje, udrense, finde ro og balance igen.

Har du før lavet Yin yoga på en almindelig klasse, vil du højst sandsynligt opleve, at du ved hjælp af massagen, når et spadestik dybere, og at det bliver lettere for dig at kunne give slip på det, du ikke længere har brug for.

En Yin yoga massagebehandling er også særligt gavnligt for dig, der oplever stress eller er særligt presset i en periode, da behandlingen hjælper hjælper kroppen, sindet og nervesystemet med at vende tilbage til et mere balanceret udgangspunkt.

Book Yin Yoga Massage

90 MIN. VELVÆREBEHANDLING
725,-
3 X 90 MIN. VELVÆREBEHANDLING
2025,-
BOOK NU

YIN YOGA MASSAGE I PRÆSTØ, NÆSTVED OG NYRÅD

Som udgangspunkt foregår behandlinger i mit eget behandlerlokale på Hjørnehusvej 26 i Præstø, men du har også mulighed for at modtage behandling her:

Yogaloft Næstved – Apotekerstræde 4, 1. sal, 4700 Næstved.

Yogaloft Nyråd, Nyråd Hovedgade 61, 4760 Vordingborg. 

Skriv en mail til info@magnuskornerup.dk, en besked til 27114664 eller ved at benytte kontaktformularen med forslag til ønsket dato, tidspunkt og sted, og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt.

  PRAKTISK & SPØRGSMÅL

  Du er fuldt påklædt under en Yin yoga massage. Tag gerne løst tøj på, som du kan bevæge dig frit og uhindret i.

  Du kan godt spise før en Yin yoga massagebehandling, men undgå helst at være alt for mæt, da det muligvis kan føles ubehageligt. Drik i øvrigt gerne vand både før og især efter din behandling.

  Du booker din velværebehandling ved enten at benytte kontaktformularen, skrive en email til info@magnuskornerup.dk eller sende en sms til +4527114664. Skriv gerne forslag til dato, tid og om du ønsker behandling i Præstø, Næstved eller Nyråd.  

  Du kan betale via MobilePay 27114664. (Husk at anføre “Dit navn + Yin yoga massage” i kommentarfeltet). Alternativt kan du betale kontant på dagen. 

  Bliver du forhindret i at møde op, skal du aflyse minimum 24 timer før din behandling starter, ellers opkræves det fulde beløb.

  Magnus Kornerup Yoga