JEG ER CAND.MAG I DANSK OG KOMMUNIKATION FRA KØBENHAVNS UNIVERSITET. JEG BRANDER DIN VIRKSOMHED, BYGGER HJEMMESIDER, LAVER INDHOLD TIL DINE SOCIALE MEDIER OG SKRIVER TEKSTER, DER FANGER DEM, DU GERNE VIL I DIALOG MED.

Er du i dialog med din målgruppe?

HJÆLP TIL HJEMMESIDEN

Har du brug for et sted, hvor du kan vise, hvem du er eller hvad du laver? En hjemmeside er et vigtigt, digitalt visitkort og dit ansigt udadtil. Jeg bygger hjemmesider fra bunden eller giver din nuværende side et serviceeftersyn, så du står stærkt i konkurrencen om din målgruppes opmærksomhed.

TEKSTER, DER TALER

Skriver teksten ikke helt sig selv? Så lad mig hjælpe dig med at finde frem til de fængende budskaber, som bliver læst af dem, du gerne vil i kontakt med. Jeg har skriveredskaberne til at producere præcise og målrettede tekster, hvad enten det er til din sociale medier, din hjemmeside, nyhedsbreve eller længere publikationer.

ONLINE & SOCIALE MEDIER

Giv nyt liv til dine sociale medie-profiler. Jeg hjælper dig med at blive skarp på, hvordan du henvender dig bedst til din målgruppe på de sociale medier. Skab sammenhæng mellem ord og billeder, og lad mig give dig overblik over din digitale tilstedeværelse, så du fremstår klar og tydelig online. Jeg kan hjælpe dig med at planlægge, producere og levere det indhold, som fanger din målgruppe med det samme.

STRATEGI & BRANDING

Skab overblik og tæt sammenhæng mellem kommunikation, PR og branding ved hjælp af en solid og brugbar kommunikationsplan. Jeg udarbejder en professionel strategi i tråd med din virksomheds overordnede mål og visioner; en plan som sikrer, at du holder næsen i kommunikationssporet og hele tiden er på forkant med dine aktiviteter.

Kontakt

HAR DU BRUG FOR HJÆLP TIL DIN KOMMUNIKATION?

Du er velkommen til at skrive til mig, og jeg giver også gerne et uforpligtende tilbud på en opgave, du skal have løst.