Journaling har været en del af min praksis i lang tid efterhånden. At få ting ud af hovedet/kroppen og ned på et fysisk stykke papir, fungerer rigtig godt for mig – enten som en skraldespand for de ting, jeg ikke længere har brug for, eller andre gange som noget værdifuldt, der gerne må fylde og få mere plads (på papiret).
Jeg har næsten altid noget at skrive på og med liggende ved siden af min yogamåtte, så jeg enten kan skrive før eller efter – og nogle gange under – min Yin praksis.

3 spørgsmål til dig selv og din dag

Jeg har været vidt omkring mange traditioner og “skoler” inden for journaling, men jeg vender ofte tilbage til tre korte og (for mig) virksomme spørgsmål, som jeg synes kommer godt rundt om den dag mit sind og min krop har oplevet.
Her får du 3 effektfulde spørgsmål til dig selv og din dag. De er tiltænkt som en afrunding på dagen, der er gået – men i princippet kan du stille dig dem når som helst.
Hvordan er grundstemningen lige nu? (følelsesmæssigt/kropslige fornemmelser)
Hvad fylder (i tankerne) lige nu?
Hvad er jeg taknemmelig for? (nævn så mange, du kan komme i tanker om)
Du er mere end velkommen til at bruge spørgsmålene, som de er – eller tilpasse dem, så de passer til dig og dit liv.
Det er bestemt ikke hver aften, jeg får skriblet noget ned – for hvis der er noget, der ikke virker for mig, så er det, hvis det går hen og bliver en kedelig regel. Men når trangen til at nedfælde opstår, tyr jeg til pen og notesbog (det kan også ske, at det bliver bagsiden af en kvittering).
Håber, du har en god aften – og måske får sat lidt ord på den?

Læs mere…

  • Yin og Yang

Yin og Yang

I traditionel kinesisk medicin, som Yin yoga bygger på, er alt som eksisterer inddelt i enten Yin eller Yang.  Yin er for eksempel det, som er mørkt, koldt, passivt og tættest på jorden.

FØLG MED PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM