Journaling har været en del af min praksis i lang tid efterhånden. At få ting ud af hovedet/kroppen og ned på et fysisk stykke papir, fungerer rigtig godt for mig – enten som en skraldespand for de ting, jeg ikke længere har brug for, eller andre gange som noget værdifuldt, der gerne må fylde og få mere plads (på papiret).
Jeg har næsten altid noget at skrive på og med liggende ved siden af min yogamåtte, så jeg enten kan skrive før eller efter – og nogle gange under – min Yin praksis.

3 spørgsmål til dig selv og din dag

Jeg har været vidt omkring mange traditioner og “skoler” inden for journaling, men jeg vender ofte tilbage til tre korte og (for mig) virksomme spørgsmål, som jeg synes kommer godt rundt om den dag mit sind og min krop har oplevet.
Her får du 3 effektfulde spørgsmål til dig selv og din dag. De er tiltænkt som en afrunding på dagen, der er gået – men i princippet kan du stille dig dem når som helst.
Hvordan er grundstemningen lige nu? (følelsesmæssigt/kropslige fornemmelser)
Hvad fylder (i tankerne) lige nu?
Hvad er jeg taknemmelig for? (nævn så mange, du kan komme i tanker om)
Du er mere end velkommen til at bruge spørgsmålene, som de er – eller tilpasse dem, så de passer til dig og dit liv.
Det er bestemt ikke hver aften, jeg får skriblet noget ned – for hvis der er noget, der ikke virker for mig, så er det, hvis det går hen og bliver en kedelig regel. Men når trangen til at nedfælde opstår, tyr jeg til pen og notesbog (det kan også ske, at det bliver bagsiden af en kvittering).
Håber, du har en god aften – og måske får sat lidt ord på den?

Læs mere…

  • De tre principper i Yin yoga

De tre principper i Yin yoga

Jeg har haft op til flere inspirerende yogalærere, som formåede at give mig brugbare redskaber til at blive dygtigere til at lytte til min krops signaler. Jeg også stødt på lærere, som enten ikke

  • Yin Yoga Bloggen

Aftenrefleksion

Journaling har været en del af min praksis i lang tid efterhånden. At få ting ud af hovedet/kroppen og ned på et fysisk stykke papir, fungerer rigtig godt for mig - enten som

  • Magnus Kornerup Yoga Blog

Sådan får du hurtigt ro på nervesystemet

Træk vejret er en sætning og en handling, der godt kan gå hen og blive lidt af en cliché i yogaverdenen. Jeg bruger selv sætningen hele tiden, når jeg underviser, men hvordan skal

FØLG MED PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM